Ontvang onze gratis gids voor duurzaam bouwen of renoveren

Ontdek in 9 stappen hoe u energie kunt verbruiken en geld uitsparen tegelijk ...

Big Blue geeft een praktische gids uit om u te helpen op een duurzame manier energie voor huishoudelijk gebruik te produceren, te gebruiken en te hernieuwen.

U bouwt of renoveert een woning? In 3 grote hoofdstukken leren we u de meest geschikte technieken en systemen kennen om water en verwarming uit te sparen.

Download de gratis gids … 

“Het is niet gemakkelijk om de oplossing te kiezen dat voor jou het meest geschikt is als je geen vakman bent… Daarom wilde ik in deze gids vooral concreet advies geven in eenvoudige bewoordingen” - Koen Astaes, auteur van de gids, Ir. en Dir. van Big Blue.

Met onze gids willen we u inzicht geven in de 3 pijlers van uw energieverbruik: isolatie, energie hernieuwen en het juiste gebruik van fossiele brandstoffen.

U kunt de gids gratis downloaden (pdf-formaat, 20 pagina’s), lezen en verspreiden in uw kennissenkring.

Deze gids lezen is wellicht maar de eerste stap van uw project. Om de technieken en systemen te kiezen die voor u het meest geschikt zijn, is er immers niets zo waardevol als het advies van een specialist.

Op de laatste pagina van onze gids vindt u een contactformulier.  Wanneer u het invult, zal één van onze medewerkers telefonisch of schriftelijk – zoals u wenst –  contact met u opnemen.

Meer info nodig?

Bezoek ons expertisecentrum in Zaventem of één van de Big Blue Points in je buurt.
Je kan ook meteen een afspraak maken met een Big Blue planner.

Of contacteer ons vrijblijvend.

Blijf op de hoogte

Schrijf in op onze nieuwsbrief: